18 лютого 2014 року відбувся науково-практичний семінар «Використання вільного програмного забезпечення в загальноосвітніх навчальних закладах»

18 лютого 2014 року на кафедрі інформатики та ІКТ відбувся науково-практичний семінар «Використання вільного програмного забезпечення в загальноосвітніх навчальних закладах». Метою семінару було обговорення питань пов’язаних з перспективами та можливостями використання вільного програмного забезпечення в загальноосвітніх навчальних закладах, при вивченні різних предметів та, зокрема, інформатики. Також розглядалися переваги та недоліки використання програмного забезпечення з відкритим кодом у вищих навчальних закладах, зокрема, при здійсненні професійної освіти.

IMG_2035

В роботі семінару взяли участь викладачі кафедр інформатики та ІКТ, та професійноїосвіти та комп’ютерних технологій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, викладачі відокремленого структурного підрозділу агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва, викладачі Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т.Г.Шевченка, вчителі шкіл міст Умань та Гайсин.