Майстер-клас “Сервіс та обслуговування сучасних ноутбуків”

Сучасна людина все менше часу проводить без роботи. Вона намагається використовувати кожну хвилину для того, щоб листуватися, контролювати ситуацію, відповідати на листи, створювати документи і презентації. Єдине спасіння в такій ситуації – ноутбук.

Ноутбук зараз для багатьох заміняє домашній комп’ютер. Його можна всюди носити із собою, він зручний у користуваннні. Це самий справжній атрибут життя студентів, бізнесменів, так і, практично, всіх інших сучасних людей. Саме тому в ремонт комп’ютерів все частіше звертаються люди з приводу ноутбуків.

Викладач кафедри інформатики та ІКТ Троян Сергій Олександрович розповів як здійснювати ремонт комп’ютерів вдома та в офісі, “лікувати” проблеми, пов’язані з програмами і з обладнанням. Як в  цілому, комп’ютерний сервіс передбачає будь-яку роботу з комп’ютером, яка може бути здійснена як для стаціонарного комп’ютера, так і для ноутбука. Різниця лише в тому, що ноутбук більше підданий поломкам, ніж стаціонарний комп’ютер – адже проливши чай або каву на клавіатуру звичайного комп’ютера, ви ризикуєте лише зіпсувати клавіатуру. А теж саме на ноутбуці може призвести до тотальної поломки, і тоді знадобиться термінова комп’ютерна допомога.