Всеукраїнська науково-практична Інтернет–конференція «Теоретичні та прикладні аспекти використання математичних методів та інформаційних технологій у науці, освіті, економіці, виробництві»

25 квітня 2014 р. за ініціативою колективу кафедри математичних методів та системного аналізу Маріупольського державного університету колектив кафедри інформатики та ІКТ виступив в якості співорганізаторів та взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет–конференції «Теоретичні та прикладні аспекти використання математичних методів та інформаційних технологій у науці, освіті, економіці, виробництві». На початку конференції виступив завідувач кафедри математичних методів та системного аналізу Маріупольського державного університету доктор фізико-математичних наук, професор Коляда Юрій Євгенович, який привітав учасників конференції та представив вищі навчальні заклади, які були співорганізаторами і учасниками.

1

Далі Юрій Євгенович надав слово кафедрі інформатики та ІКТ як співорганізаторам конференції. Виступила Ткачук Г.В., яка коротко охарактеризувала кафедру, її досягнення та наукову проблему якою займається колектив. Також Ткачук Г.В. виступила з доповіддю на тему «Поняття якості освітнього програмного забезпечення» та проаналізувала основні вимоги до такого виду продукції.

2

Від кафедри інформатики та ІКТ також виступила доцент кафедри Стеценко Н.М. з доповіддю «Створення інформаційно-освітнього середовища для організації самостійної роботи студентів» та познайомила учасників з особливостями організації інформаційно-освітнього середовища Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

3

Також виступили колеги з Бердянського державного педагогічного університету та Донецького національного університет.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В цілому конференція пройшла на належному рівні, кожен учасник мав змогу виступити та висловити свою думку, обговорити проблемні питання та задати колегам запитання.

На завершення Коляда Юрій Євгенович підвів підсумки конференції та побажав всім плідної подальшої роботи.

Comments are closed.