Участь працівників кафедри у вступній кампанії університету 2014 року

Літній період для кожного вищого навчального закладу особливий, адже саме в цей час відбувається прийом документів, проведення вступних випробувань, та, власне, зарахування першокурсників. Це час, коли до стін вузу приходять сотні допитливих абітурієнтів, які прагнуть продемонструвати власні знання та отримати шанс продовжити освіту у стінах обраного навчального закладу.

Розуміючи всю складність та відповідальність даного періоду, викладачі кафедри інформатики та ІКТ активно беруть участь у вступній кампанії УДПУ імені Павла Тичини 2014 року. Так, старший викладач кафедри Паршукова Леся Миколаївна та інженер-програміст Петренко Анатолій Андрійович від самого початку прийому документів працюють в приймальній комісії, допомагаючи абітурієнтам вчасно та правильно подати документи на обрану спеціальність.

BbnkNk--bfYpriimalka1

Кандидат  педагогічних наук, доцент кафедри Стеценко Надія Миколаївна, старший викладач Колмакова Віра Олексіївна, викладачі кафедри Жмуд Оксана Василівна  та Білятинська Ірина Миколаївна входять до складу екзаменаційних комісій з математики і фізики.

1