Презентація студентських розробок з курсу «Методика навчання інформатики»

13 травня на кафедрі інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій відбулась презентація студентських розробок з курсу «Методика навчання інформатики». Даний захід був організований старшим викладачем кафедри Паршуковою Л.М., а учасниками стали студенти IV курсу спеціальності «Математика» з додатковою спеціалізацією «Інформатика» та . Захід відвідали викладачі кафедри та студенти молодших курсів.

 1

Студенти презентували свої групові розробки, а саме, робочого зошита з друкованою основою з інформатики для учнів 6 та 7 класів. В ході презентації неодноразово наголошувалось , що дані розробки опираються на програмне забезпечення з відкритим кодом, на особливостях добору навчального матеріалу, педагогічного дизайну та ергономічних вимог.

 2

При проведенні обговорення студенти обґрунтовували той чи інший вибір стилю, комплектації та насиченості даного дидактичного засобу, методичну доцільність використання на уроці інформатики.

3

По завершенню заходу учасники побажали студентам молодших курсів натхнення, творчого піднесення та креативності в роботі.