НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «МІЖНАРОДНІ ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ ТА ПРОГРАМИ ОБМІНУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА МОЛОДИХ УЧЕНИХ»

8 жовтня 2015 року на базі факультету фізики, математики та інформатики  кафедрою інформатики та ІКТ було проведено  науково-методичний семінар для викладачів і студентів  «Міжнародні грантові програми та програми обміну для студентів та молодих учених».

1

Такі семінари стали традиційними на кафедрі, адже дають змогу ознайомитися з новинами, які відбуваються в сучасному інформаційному суспільстві, обмінятися практичним досвідом, визначити перспективи наукової діяльності кафедри, удосконалити навчально-пізнавальну та наукову діяльність студентів.

2

Декан факультету, доктор технічних наук, професор Авраменко О.Б. у своїй доповіді наголосив на важливості програм обміну для викладачів та студентів, здобуття зарубіжного досвіду.

4

Цікавою та змістовною була доповідь  Білятинської  Ірини Миколаївни  аспірантки Українського мовно-інформаційного фонду НАН України: «Стипендіальна програма EURIAS».

Жваве обговорення викликали доповіді викладачів кафедри інформатики та ІКТ, к.п.н., доцента  Стеценко Н.М., старших викладачів Паршукова С.О., Трояна С.О., студентки 4-го курсу Мазурок Г.Б.

3

Учасники семінару отримали корисні та необхідні знання щодо здобуття грантів та участі у програмах обміну для викладачів і студентів.