ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ “15 РОКІВ ПІСЛЯ УНІВЕРСИТЕТУ”

Нещодавно, в Уманському педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася зустріч випускників 2001 року навчання.

1

Через п’ятнадцять років у стінах рідної альма-матер зустрічав усіх присутніх декан Олександр Семенович Осадчий.

2

Випускники з неймовірною теплотою пригадали часи навчання в університеті, поділилися приємними спогадами, переглянули старі фото.

IMG_6126

По різному склалася доля колишніх студентів. Особливо приємно, що більшість з них обрала педагогічну ниву. Так, Авраменко Олег, Ящук Сергій, Бурлако Олена, Зборовська Віта залишилися працювати у стінах рідного вузу.

А Кулібаба Марія (к.п.н., доцент Медведєва Марія Олександрівна), Стеценко Таня (к.п.н. Бондаренко Тетяна Володимирівна), Кондратюк Леся (ст. викладач Паршукова Леся Миколаївна) є викладачами фізико-математичного факультету.

IMG_6318

Чорна Алла – директор Рахнівської школи, Козак Вікторія працює в Уманському професійному ліцеї №9, Лосіцький Едік – в Тальнівському будівельно-економічному коледжі, Рябоконь Іван – соціальний педагог в Старобабанівській виправній колонії.

Багато хто з випускників відкрив власну справу, яку з успіхом розвиває, частина знайшла свою долю та покликання за кордоном.3

Під час відвідання університету колишніх студентів особливо вразила матеріально-технічна база, яка значно покращилася за останні роки.

Випускники пригадали, що і вони, у свій час, внесли значний вклад у розбудову корпусу та прилеглої території університету.

4 5
44

Особливо приємно було зустрітися з освітянами, які все ще працюють в УДПУ. Це і Надія Миколаївна Стеценко, і Надія Василівна Вертіль, і Сергій Васильович Паршуков.6

На останок, колишні студенти побажали миру і процвітання усім працівникам навчального закладу та висловили сподівання зустрітися через наступних п’ять років.

7