Посвята в першокурсники

31 серпня на святковому університетському майдані відбулась урочиста церемонія посвяти в першокурсники. Майорять прапор України, прапор та штандарт університету, вишикувалися схвильовані першокурсники всіх факультетів, зокрема і факультет фізики, математики та інформатики разом із деканом Махометою Тетяною Миколаївною.

Адміністрація, професорсько-викладацький склад та співробітники університету на чолі з ректором, професором Олександром Безлюдним радо приймали першокурсників до великої студентської родини. На святі також були присутні почесні гості, випускники навчального закладу, батьки студентів, друзі, близькі.

Це свято згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого студентського життя, допомагає влитись у факультетський колектив.

Таке дійство проводиться не вперше і є чудовою традицією нашого університету. Щиро бажаємо всім першокурсникам активної участі в житті та розвитку університету. Нехай здобуті знання стануть щасливим квитком до здійснення всіх їхніх мрій.