Відкрите практичне заняття з інформатики

  17 листопада 2017 року викладачем кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій Кісіль Яною Володимирівною було проведено відкрите практичне заняття у І курсу 1 групи з інформатики на тему: Створення найпростіших графічних зображень в редакторі Paint.

Метою відкритого практичного заняття було оволодіння навичками використовувати інструментарій середовища Paint для створення найпростіших растрових зображень; використовувати функції копіювання/вставки для формування комплексних зображень.

Студенти брали активну участь в обговоренні певних питань, висловлювали інтерес до запропонованої теми. Вони отримали багато корисних знань, які з легкістю застосовуватимуть у практичній діяльності.

Аналізуючи етапи проведення заняття, викладачі кафедри інформатики та ІКТ Троян Сергій Олександрович та Бондаренко Тетяна Володимирівна відмітили професійну майстерність Яни Володимирівни, зворотній контакт зі студентами, професійну спрямованість заняття.

Яна Володимирівна розвиває інтерес у студентів до предмета вмінням застосовувати комп’ютерні технології у вивченні фахових дисциплін та у подальшій професійній діяльності. Стимулює логічне мислення, творчі здібності та пізнавальну активність. Виховує інформаційну культуру студентів, сприяє відповідальному ставленню до своїх обов’язків та роботи за комп’ютером.

Відкрите заняття показало, що рівень інформаційних технологій зростає з великою швидкістю, а наше основне завдання – вчитися та завжди йти в ногу з часом.