Вітаємо Анастасію Сисоєву з перемогою!

25 травня 2018 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулося справжнє свято юності, краси та дівочої грації – «Міс університету – 2018».

Дванадцять чарівних студенток, які представляли всі факультети та інститут, демонстрували на сцені актової зали природну красу і таланти, дарували гостям приємні емоції та незабутні враження.

Незалежне журі оцінювало дівчат у декількох конкурсах: «Представлення», «Діловий стиль», «Інтелектуальний конкурс», «Конкурс талантів», «Дефіле у вечірній сукні».

Глядачі активно підтримували своїх фавориток, час від часу зала вибухала гучними оплесками на адресу конкурсанток. Кожна дівчина ретельно готувалася до цієї важливої події і запам’яталася чимось особливим. Студентки проявили на сцені свою неординарність, харизму і розум, розкрили таланти та внутрішню красу.

Наша студентка І курсу 3 групи спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Анастасія Сисоєва отримала номінацію «Міс оригінальність» та виборола титул «Перша віце-міс УДПУ».

Вітаємо Анастасію з перемогою та бажаємо успіхів у всіх починаннях, щастя, нев’янучої молодості та багато радісних емоцій.