ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ

Починаючи з 16 березня 2020 року із запровадженням карантину, студенти та викладачі активно працюють в дистанційного режиму. Досвід використання онлайн-сервісів показав, що навчання онлайн можливе, і може бути основою під час проведення лекцій, практичних занять, консультацій з виконання курсових, бакалаврських та магістерських робіт, семінарів, вебінарів, круглих столів, засідань тощо.

Так, 4 травня на факультеті фізики, математики та інформатики за допомогою платформи Google Meet відбулося онлайн-засідання адміністрації факультету та студентської ради. На зустрічі разом зі студентами були присутні декан факультету Тетяна Махомета та заступники з навчальної роботи Ірина Тягай та виховної роботи Яна Ярошик.

Тетяна Махомета у своєму зверненні до студентів поцікавилася як здійснюється дистанційне навчання, чи виникають проблеми під час опанування навчального матеріалу та виконання поточного і підсумкового контролю. Ознайомила із наказом №439 о/д від 27.04.2020р. «Про проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії та організацію випускної атестації 2019/2020н.р.» та акцентувала увагу здобувачів вищої освіти на його найважливіших аспектах.

Ірина Тягай ознайомила студентів випускних курсів освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» з розкладом заліково-екзаменаційної сесії та графіком випускної атестації. Звернула увагу здобувачів освіти, що дана інформація розміщена на офіційному сайті факультету фізики, математики та інформатики у закладці «Навчання». Крім того, наголосила студентам ІІІ та IV курсів, які проходять педагогічну практику, про вчасне представлення матеріалів практики керівникам та методистам в паперовому та/або електронному варіанті протягом п’яти робочих днів після її завершення, а документи завірені директором школи подати протягом десяти робочих днів після завершення карантину.

Окрім навчання на факультеті вирує виховна робота в дистанційному режимі, тому Яна Ярошик обговорила нагальні питання організації флешмобу до Дня Матері та участі представниці факультету в конкурсі Міс УДПУ. Також були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.

По завершенню студенти поділились враженнями щодо навчання в дистанційному режимі та зазначили, що для багатьох це стало поштовхом щодо самоорганізації та мотивації до навчання.

Дякуємо студентам за активну співпрацю. Бажаємо всім міцного здоров’я! Навчаємося, дискутуємо, генеруємо ідеї!