ВІДБУЛАСЯ ГОДИНА КУРАТОРА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІІ КУРСУ

03 квітня 2022 року куратором ІІІ курсу 3 групи Інною КРИВОРУЧКО було проведено годину куратора в онлайн-режимі за допомогою платформи Google Meet.

Під час зустрічі Інна Ігорівна ознайомила студентів із наказом ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини № 392 о/д від 29.03.2022 р. щодо організації освітнього процесу в дистанційному режимі для здобувачів вищої освіти з 4 квітня до 30 квітня 2022 р. та наказом ректора № 383 о/д від 28.03.2022 р. про завершення ІІ семестру 2021/2022 навчального року.

Інна Ігорівна наголосила, що освітній процес є найголовнішим компонентом навчання будь-якого студента, але варто пам’ятати також про участь в наукових заходах та виховній діяльності факультету. Крім того, важливим етапом кожного здобувача є самоосвіта, адже самонавчання допомагає молоді всебічно розвиватися та самовдосконалюватися.

На зустрічі також був присутній відповідальний по кафедрі інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій за дисципліни вільного вибору студентів Максим КОВТАНЮК, який розповів про порядок вільного вибору навчальних дисциплін та дав вичерпні відповіді на питання здобувачів освіти.

Зустріч відбулась в невимушеній, дружній атмосфері. Адже в такий нелегкий час важливо спілкуватись та підтримувати один одного.