ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА «ЕРУДИТ»

Незважаючи на війну, актив студентського наукового товариства вирішив продовжувати свою роботу та сприяти підвищенню якості підготовки фахівців шляхом проведення різноманітних заходів.

Так, 6 квітня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики проведено інтелектуальну гру «Ерудит».

На початку засідання, голова СНТ Дар’я ПОТЕЛЕЩЕНКО привітала учасників заходу та зазначила, що інтелектуальні здібності студента – майбутнього учителя – важлива характеристика педагога, що передбачає можливість вирішувати різноманітні завдання у освітньому процесі. Інтелект містить в собі досвід, отримані знання та навички і здатність швидко й доречно використовувати їх у нових ситуаціях, а також у процесі розв’язання певних задач.

Заступник декана з наукової роботи Галина ТКАЧУК звернулась до учасників заходу з вітанням і зазначила, що студент факультету фізики, математики та інформатики – це та непересічна особистість, інтелект якої повинен бути на найвищому рівні. З метою розкриття інтелектуального потенціалу наших студентів ми вирішили організувати інтелектуальну гру «Ерудит».

Голова ради молодих науковців Ірина ТЯГАЙ зазначила, що студенти факультету фізики, математики та інформатики мають високий рівень інтелекту, оскільки багато працюють самостійно, мають здатності до самоконтролю та самореалізації тощо.

В ході інтелектуальної гри студенти відповідали на питання різного напрямку, спираючись лише на свій досвід, знання та навички логічного мислення.

По завершенню гри Дар’я ПОТЕЛЕЩЕНКО оголосила результати. Найбільшу кількість балів отримала студентка ІІ курсу спеціальності «Природничі науки» Карина БІЛИК. На другому місці Наталя ПОПЕРЕЧНА – студентка ІІІ курсу спеціальності «Математика». І третє місце зайняла студентка IV курсу спеціальність «Математика» Юлія ЗІНЧЕНКО.

Вітаємо переможців та учасників гри і бажаємо продовжувати розвивати свої інтелектуальні здібності для отримання нових перемог!

513