Участь у колективному поході в ліс

11 вересня викладачі та співробітники кафедри інформатики та ІКТ взяли участь у загальнофакультетському поході в ліс під назвою «Пізнаємо один одного». З самого початку походу веселий настрій та бадьорий дух сприяв активному спілкуванню студентства та професорсько-викладацького колективу.

IMG_9185

Понад 140 учасників походу зайняли місце на території колишнього Білогрудівського піонерського табору та розпочали необхідні приготування.

Найбільше згуртувала учасників походу колективна фізкульт-зарядка, яку провели студенти ІІІ курсу Рибчак Андрій та Павленко Аня.

 IMG_9259

Після активної фізкультхвилинки розпочався основний і найважливіший конкурс серед студентства всіх курсів – приготування каші. Хто смачніше приготує, хто краще презентує, хто гарно прикрасить – саме такі питання вирішувались під час дегустації каші.

 IMG_9376

Жюрі, скуштувавши чимало різних на смак та вигляд каш, вибрали найдостойніших кулінарів фізмату та презентували переможцям фартухи аби їх творчі здібності розвивались і ставали кращими.

Проте, на фізматі не тільки гарно готують, але й вишукано сервірують стіл та презентують інші не менш смачніші страви. На першому місці були студенти 5 курсу і це не дивно, адже 5 років самостійного проживання в гуртожитку не проходять даремно.

 IMG_9405
IMG_9408

IMG_9409

IMG_9411

Після смачного обіду на всіх чекали цікаві ігри, одна з найяскравіших – гра у футбол команди студентів проти команди викладачів. В команду викладачів увійшли найкращі “самородки” в футбольній грі – декан факультету Авраменко Олег Борисович, заступники декана Махомета Тетяна Миколаївна та Жмуд Оксана Василівна, неперевершені “куми” факультету Благодир Филимон Костянтинович та Стеценко Володимир Петрович, а також найактивніший спортивний представник кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Стецик Сергій Павлович. Переможцями у цьому нелегкому змаганні все ж таки стали викладачі факультету з рахунком 1:2.

IMG_9545

IMG_9575

IMG_9589

Активний відпочинок та спільні факультетські заходи – це чудова нагода поспілкуватись зі студентами, побачити і зрозуміти все по-новому, згуртувати наш факультет. Тому колектив кафедри інформатики та ІКТ вдячний керівництву факультету і особливо заступнику декана з виховної роботи Жмуд Оксані Василівні за отримані яскраві емоції та позитивну енергію.