21 березня 2018 року відбувся фестиваль Prezi

Активні та творчі студенти 23 групи представили загалу власні презентації.

Свої доповіді кожен учасник заходу висвітлював у форматі Печа-куча.

До слова, Печа-куча (яп. ペ チ ャ ク チ ャ, балаканина) – це методологія презентації коротких доповідей, спеціально обмежених за формою і тривалістю, на неформальних конференціях PechaKucha Nights.

При цьому, спікер представляє доповідь – презентацію із 20 слайдів. Кожен слайд демонструється 20 секунд, після чого автоматично змінюється на наступний. Таким чином тривалість доповіді обмежена 6 хвилинами 40 секундами або 6 хвилинами. Доповіді слідують одна за іншою. Кількість доповідей зазвичай варіюється від 8 до 12.

Роботи учасників фестивалю були присвячені довільній тематиці. Цікавою була робота Мельник Роксолани на тему: «Народні прикмети». Доповідач розповідала слухачам про сучасні прикмети та навчила усіх як правильно рахувати гроші.

Строкова Марина презентувала тему: «Хто ти, ексцентрична натура?», в процесі якої поділилася з учасниками фестивалю своїми художніми наробками та розповіла про те, де і як правильно шукати натхнення.

Вдовиченко Олег, розробивши чудову презентацію, розповів про вірного собаку Хатіко. Особливі мультимедійні ефекти та стильний фон Prezi додавали розповіді зворушливості.

Пропонуємо оцінити відчуття незрадливої дружби між людиною та собакою, а ще проникнутися гарною анімацією в сервісі Prezi проглянувши роботу Олега Вдовиченка на тему: «Хатіко: найвірніший друг».

https://prezi.com/p/vrzfskvi20w8/