ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ ТА СТУДЕНТІВ «НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ»

26 квітня 2018 року на базі факультету фізики, математики та інформатики  відбулося секційне засідання – «Фізико-математичні науки», в рамках проведення ХІ Всеукраїнської наукової конференції молодих науковців та студентів «Наука. Освіта. Молодь» (Керівник секції: Інна Криворучко – студентка І курсу магістратури факультету фізики, математики та інформатики. Консультанти: Тетяна Годованюк – заступник декана з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики, Марина Декарчук – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання).

Секційне засідання розпочалося зі вступного слова заступника декана з наукової роботи факультету фізики, математики та інформатики – Тетяни Годованюк,яка привітала всіх учасників та всіх присутніх з початком роботи секційного засідання та побажала успіхів на науковій ниві.

Змістовними та цікавили були доповіді студентів фізики, математики та інформатики – Інни МарцінВікторії СандулякСвітлани ЗаріцькоїОлени НактінісІвана Беркута та Володимира Ткачука, які викликали жвавий інтерес серед учасників та присутніх секційного засідання.

Кожен учасник отримав сертифікат, що засвідчує участь в ХІ Всеукраїнській науковій конференції молодих науковців та студентів.

Дякуємо учасникам конференції та бажаємо подальших наукових злетів.