ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ТЕХНОЛОГІЙ РОЗРОБКИ ВЕБ-ДОДАТКІВ

5 вересня 2019 р. відкрите заняття з дисципліни “Технології розробки веб-додатків” проведено доцентом кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій Галиною Ткачук . Заняття відвідали завідувач кафедри Марія Медведєва, старший викладач Віра Колмакова, викладачі Інна Криворучко та Максим Ковтанюк.

В межах теми заняття “Характеристика технологій створення веб-додатків” було розглянуто питання, що стосуються основ HTTP та HTML за теорією Бернеса-Лі,  процедури «запит-відповідь», переваг використання технологій: PHP, MySQL, JavaScript, CSS, HTML5, Веб-сервер Apache. Викладач також охарактеризувала програми з відкритим кодом, оскільки таке програмне забезпечення вільно використовується на безоплатній основі.

Заняття проведено у формі інтерактивної лекції, в якій поєднано методи бесіди, співпраці, обговорення та дискусії. Презентаційний матеріал, підготовлений викладачем, давав змогу зрозуміти складні для усвідомлення особливості реалізації різних технологій розробки веб-додатків.