СЕМІНАР «ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ ПЛАТФОРМ ПІД ЧАС ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИКИ, МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ»

25 вересня 2020 року відповідно плану роботи кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій та з метою підвищення професійних компетентностей працівників відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Використання ігрових платформ під час організації освітнього процесу для студентів факультету фізики, математики та інформатики».

Під час семінару доповідачі – старший викладач кафедри інформатики і ІКТ Сергій Троян та викладач-стажист цієї ж кафедри Василь Костогриз   ознайомили учасників з актуальністю теми семінару, зокрема було наголошено на ролі сучасних ігрових платформ в освітньому процесі.

Доповідачі торкнулись питань статистики використання ігрових платформ в світі, класифікації ігор за ігровими платформами та за графікою. Також були розглянуті програмні сервіси та платформи, що мають потенціал для геймифікації навчання та застосування технологій віртуальної і доповненої реальності.

Досвід показує, що використання ігрових платформ в освітньому процесі є необхідним і сприяє підвищенню ефективності навчання студентів.

Семінар пройшов у теплій та дружній атмосфері.