ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА

  14 вересня 2021 року проведено перше засідання Студентського наукового товариства (СНТ), до складу якого увійшли 20 студентів-представників усіх спеціальностей факультету фізики, математики та інформатики.

  Основна мета проведення засідання – обговорення організаційних аспектів роботи СНТ, вибір голови та заступника голови СНТ, обговорення плану подальшої роботи.

  До наукової спільноти студентства звернулась декан факультету Тетяна Махомета, яка зазначила, що студентська наукова робота є невід’ємним компонентом освітньої програми підготовки фахівця, яка передбачає активне включення талановитої молоді в науково-дослідну роботу кафедр факультету, обмін знаннями та досвідом, дослідження та впровадження інноваційних тенденцій у науці та техніці.

  Голова ради молодих науковців Ірина Тягай наголосила на важливості наукової роботи студентів під час вивчення навчальних дисциплін та запросила членів студентського наукового товариства до співпраці з членами ради молодих науковців факультету. Така спільна діяльність дасть змогу не тільки ефективно досліджувати сучасні тенденції в галузі освіти і науки, але й показати, що сучасна молодь дотична до науки і дає позитивні результати.

  На засіданні також було обговорено ряд організаційних аспектів роботи СНТ у 2021-2022 н.р. Зокрема, обрано голову СНТ – Дар’ю Потелещенко (3 курс, 32 група) та заступника голови – Діану Волосажир (2 курс, 42б група).

  Студенти також висловили свої пропозиції щодо плану роботи СНТ. Пропонувались різні заходи та врешті було затверджено наступний план роботи: