ФОТОКРОС «КОЗАЦЬКИМИ СТЕЖКАМИ»

13 жовтня 2021 року на факультеті фізики, математики та інформатики студентською радою на чолі з заступником декана з виховної роботи Інною Криворучко було організовано фотокрос «Козацькими стежками», приуроченого до Дня козацтва.

На початку заходу Інна Ігорівна розповіла учасникам правила змагання, провела жеребкування та побажала гарно і весело провести час.

У фотокросі взяли участь три команди. Змагання складалося з 5 етапів на яких учасники слухали історію про козаків та їхні пригоди, виконували завдання – робили фото та розміщували  в соціальній мережі Instagram із позначкою @ffmi_udpu та отримували оцінки на кожному етапі за активність, креативність та дружність, які фіксувались в оціночних листах команд.

Підбиваючи підсумки – команда «Отамани» (Владислав Ямковенко, Роман Діденко, Андрій Рожанський) та «Юні козаки» (Богдан Письменко, Дмитро Кравченко, Артем Ніколіч) посіли ІІ місце, команда «Козацька рада» (Володимир Осіпенко, Ярослав Бурлаков, Володимир Меркуш)  – І місце. Кожна команда отримала грамоту та солодкі подарунки.

Бажаємо всім міцного козацького здоров’я, не зупинятись на досягнутому в підкоренні нових вершин.

IMG_8774IMG_8780IMG_8805IMG_8834