ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР НА ТЕМУ: «ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ НАУКОВИХ ГУРТКІВ ТА ПРОБЛЕМНИХ ГРУП НА ФАКУЛЬТЕТІ: РЕЗУЛЬТАТИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

20 грудня 2021 року на факультеті фізики, математики та інформатики  у змішаному форматі студентським науковим товариством (СНТ) проведено семінар на тему: «Про діяльність наукових гуртків та проблемних груп на факультеті: результати та перспективи».

На початку засідання голова СНТ Дар’я ПОТЕЛЕЩЕНКО зазначила, що науковий гурток для студента – річ абсолютно необхідна. Робота в науковому гуртку дозволяє повністю поринути в атмосферу будь-якої з гілок науки, перейнятися нею зсередини. Можна вибрати будь-яку цікаву для тебе тему і розвиватися у цьому напрямку, набути цінного досвіду організації та проведення наукових досліджень, який за бажанням можна продовжити у подальшій науковій роботі.

На семінарі також були присутні керівники наукових гуртків, які детально розказали про діяльність наукових гуртків, результати та перспективи роботи студентів за відповідними дослідними темами.

Виступили викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій: Галина ТКАЧУК (науковий гурток: «Технології розробки вебсайтів»), Тетяна БОНДАРЕНКО (науковий гурток: «Використання сучасних ІКТ для створення мультимедійних програмних засобів навчання»), Марія МЕДВЕДЄВА (науковий гурток: «Хмарні та мобільні технології в освіті»), Максим КОВТАНЮК (науковий гурток «Програмування»).

Про роботу гуртка ««Жива математика» в середовищі Geogebra та Dudamath» детально розповіла завідувач кафедрою вищої математики та методики навчання математики Тетяна ПОЛІЩУК.

Також, учасники СНТ поділилися своїми враженнями та успіхами в межах наукових гуртків, які вони відвідували. З доповідями виступили Іван ГРОМ, Наталя ПОПЕРЕЧНА, Дарина ЗОЗУЛЯ.

1234568