ПРОВЕДЕНО ЗВІТНУ КОНФЕРЕНЦІЮ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І КУРСУ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

5 квітня 2022 року на факультеті проведено звітну конференцію з виробничої (педагогічної) практики здобувачів вищої освіти І курсу освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Фізика. Інформатика), Середня освіта (Математика. ФІзика), Середня освіта (Інформатика) та Середня освіта (Природничі науки).

Цьогоріч завдання з практики студенти виконували в онлайн-режимі й мали певну специфіку, а саме, були адаптовані до викликів сьогодення.

На початку конференції декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета привітала учасників звітної конференції, побажала плідної праці та ефективного обміну думками.

В ході конференції керівники практики Сергій Терещук, Марина Декарчук, Леся Паршукова, Дарія Возносименко та методист із педагогіки Ірина Дзюбенко об’єктивно оцінили результати проходження студентами виробничої практики, відмітили необхідність і важливість отриманих практичних умінь і навичок для майбутньої професійної діяльності.

На завершення конференції Тетяна Махомета відзначила важливість практичної підготовки здобувачів вищої освіти та побажала всім присутнім доброго здоров’я, творчих успіхів, кар’єрного зросту та мирного неба!

2