ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІІ ТА ІІІ КУРСУ

15 квітня  2022 року відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу (термін навч.  2р.10м.) та І курсу (термін навч.  1р.10м.)  ОС «бакалавр», які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика.), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика. Інформатика) та здобувачів ІІ курсу, І курсу (термін навч.  2р.10м.) ОС «бакалавр», які навчаються за освітньою програмамою Середня освіта (Природничі науки).

Початком проходження практики стала настановча конференція за допомогою платформи Google Meet, в ході якої заступником декана з практичної підготовки студентів Дарією Возносименко, яка привітала студентів та ознайомила із метою та завданнями практики.

Також в ході конференції керівники груп та методисти від випускових кафедр, кафедри психології, кафедри педагогіки та освітнього менеджменту: Надія Стеценко, Лариса Ткачук, Світлана Діхтяренко, Оксана Гнатюк, Володимир Миколайко, Людмила Благодир, Леся Паршукова, Марина Декарчук, Яна Папакіна розповіли студентам про адаптовані завдання навчальної (педагогічної) практики, надали методичні поради і рекомендації щодо організації кожного виду діяльності під час проходження практики, ознайомили з вимогами до оформлення звітної документації.

На завершення конференції заступник декана з навчальної роботи  факультету Марина Декарчук  побажала студентам міцного здоров’я, мирного неба та успіхів  належним чином виконати програму практики!

1