НАСТАНОВЧА НАРАДА ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННЯ ЛІТНЬОЇ ЗАЛІКОВО-ЕКЗАМЕНАЦІЙНОЇ СЕСІЇ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІV КУРСУ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «БАКАЛАВР»

22 квітня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася настановча нарада щодо організації і проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії для здобувачів вищої освіти ІV курсу освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання, які навчаються за спеціальностями: Середня освіта (Математика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика) та Середня освіта (Природничі науки).

Декан факультету Тетяна Махомета, привітавши учасників зустрічі із початком заліково-екзаменаційної сесії, повідомила, що у зв’язку із продовження строку дії воєнного стану в Україні (Указ Президента України № 133/2022 від 14.03.2022 р.), відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України щодо організації освітнього процесу та наказу ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини № 392 о/д від 29.03.2022 р. заліково-екзаменаційна сесія проходитиме в дистанційному режимі. Декан наголосила, що заняття та контрольні заходи відбуватимуться як в синхронному так і у асинхронному режимах в залежності від технічних можливостей студентів, тобто ті здобувачі вищої освіти, які мають можливість навчатися у синхронному режимі, за відсутності повітряної тривоги навчатимуться згідно визначеного розкладу за допомогою платформи Google Meet, а для тих студентів, які не мають такої можливості – завдання та інструкції, щодо їх виконання, розміщуватимуться в інформаційно-освітньому середовищі Moodle. В ході наради виступили викладачі факультету, які зробили акценти щодо особливостей вивчення дисциплін, що виносяться на сесію.

Також, Тетяна Махомета повідомила, що підсумкова атестація теж відбуватиметься у дистанційному режимі та продемонструвала розклад і програми випускних іспитів, з якими студенти можуть ознайомитись у вільному доступі на сайті факультету. Крім того, декан наголосила, що по завершенню заліково-екзаменаційної сесії відбудеться зустріч студентів із головою та членами екзаменаційної комісії.

Загалом зустріч пройшла в невимушеній дружній атмосфері, співпраці та взаєморозуміння. Бажаємо нашим студентам мирного неба, міцного здоров’я та творчої реалізації в освітній діяльності!

1