ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФФМІ

31 травня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся День відкритих дверей в онлайн форматі. Прямий ефір проходив на платформі Zoom до якого долучилися абітурієнти з Київської, Вінницької та Черкаської областей.

Спікерами онлайн-заходу були: декан факультету Тетяна Махомета, заступники декана та завідувачі кафедр, викладачі та здобувачі вищої освіти.

Тетяна Махомета розказала про Уманський державний університет імені Павла Тичини, презентувала факультет фізики, математики та інформатики, його спеціальності та особливості освітнього процесу. Про наукові досягнення здобувачів вищої освіти познайомила Галина Ткачук; про можливості вступу до Університету та факультету, навчання на безкоштовній основі, особливості написання мотиваційних листів розповіла Леся Паршукова; з веселим студентським дозвіллям, умовами проживання у гуртожитках познайомила Інна Криворучко.

Для майбутніх абітурієнтів також було проведено тренінг щодо особливостей успішного складання мультипредметного тесту з математики. Віталій Дубовик окреслив основні моменти та можливі труднощі, а також звернув увагу абітурієнтів на розв’язування завдань на встановлення відповідностей.

Представники від студентства факультету Катерина Денисюк та Андрій Князєв поділилися враженнями, а саме:

  • у чому особливості навчання на факультеті;
  • як вони стали успішними;
  • як підтримує факультет та Університет здібних студентів;
  • де випускники факультету зможуть реалізувати свої професійні вміння після його закінчення тощо.

В ході заходу в режимі відеотрансляції було продемонстровано сучасну матеріально-технічну базу факультету із локаціями: освітньо-просвітницький центр «Людина і Всесвіт», лабораторія «Інтеграції загальної природничої освіти», центр новітніх освітніх технологій «USPU ECOSYSTEM», комп’ютерні класи тощо.

День відкритих дверей був насиченим та цікавим. Майбутні абітурієнти отримали відповіді на всі запитання, отримали поради як спланувати власну вступну кампанію, переконались у правильності власного вибору Університету та спеціальностей факультету зокрема!

369q