ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ “ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ”

22 вересня 2022 року у Рівненському державному гуманітарному університеті за ініціативи кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики проведено гостьову лекцію на тему “Особливості організації змішаного навчання у закладах вищої освіти” від Галини ТКАЧУК, доктора педагогічних наук, професора кафедри інформатики і ІКТ факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Захід відбувся з ініціативи завідувача кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики, доктора педагогічних наук, професора Ігоря ВОЙТОВИЧА.

Гостьові онлайн-лекції подобаються і студентам, і викладачам, тому вони охоче їх відвідують. Цього разу розмовляли про форми навчання та детально розглядали змішане навчання, впровадженням якого займаються і фахівці Рівненського державного гуманітарного університету. Для студентів факультету математики та інформатики згаданого університету було цікаво і корисно почути досвід організації освітнього процесу за умов реалізації змішаного навчання та ефективності кожної з його форм.

Наприкінці лекції Галина Ткачук провела вікторину зі слухачами лекції з використанням додатка Kahoot, чим надихнула викладачів кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики використовувати цей сервіс у професійній діяльності.

Джерело: http://iktmvi.rshu.edu.ua/pro-kafedru/podii/94-podii/252-hostova-lektsiia-na-temu-osoblyvosti-orhanizatsii-zmishanoho-navchannia-u-zakladakh-vyshchoi-osvity.html

03