НОВІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОСТІР

19 жовтня 2023 року викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Інна КРИВОРУЧКО відвідала онлайн-тренінг «Нові освітні технології: візуальний простір», який проходив у межах підвищення кваліфікації «Візуалізація вербального матеріалу як засіб підвищення якості освіти».

Організатор заходу – Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. У ролі спікерів виступили д-р пед. наук, проф. Тетяна ШАРОВА та канд. пед. наук, доц. Аліна ЗЕМЛЯНСЬКА.

Тетяна Михайлівна поділилась власним досвідом та розповіла про нові освітні технології: візуальний простір (інноваційні освітні технології, інновації в освіті для візуалізації, сучасний візуальний простір, засоби візуалізації, візуальне сприйняття матеріалу, візуалізація для дітей, переваги та недоліки візуального навчання тощо).

Аліна Вікторівна презентувала онлайн-платформу для створення інтерактивного контенту Genіally та розказала про алгоритм створення інтерактивної книги, алгоритм створення додаткових елементів, алгоритм створення навчальних ігор на закріплення матеріалу.

Тренінг був пізнавальний та цікавий, адже тема візуалізації є на часі. Дякуємо спікерам за змістовні доповіді та практичні завдання! Сподіваємось на подальшу співпрацю!