ТРЕНІНГ “ПЛАТФОРМА ЦИФРОВИХ СИМУЛЯЦІЙ LABSTER”

31 жовтня 2023 року на базі факультету фізики, математики та інформатики відбувся тренінг “Платформа цифрових симуляцій Labster”.

Спікер тренінгу: Паршуков С.В., старший викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Технічна підтримка: Колмакова В.О., старший викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Модератор тренінгу: Шимкова Ю.М., викладач вищої кваліфікаційної категорії Комунального закладу “Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради”.

З 25 листопада 2022 року, за підтримки Міністерства освіти і науки України, платформа Labster надала безкоштовний доступ до понад 300 симуляцій, які дозволять зробити освітній процес цікавішим та ефективнішим.

Кожен симулятор є повноцінним віртуальним комплексом з відео-інструкцією, теоретичними відомостями та інтерактивними вправами, що виконуються у 3D-середовищі сучасних віртуальних лабораторій.

Під час тренінгу було продемонстровано інтерфейс платформи цифрових симуляцій Labster, процеси створення класів, додавання і налаштування симуляцій, додавання здобувачів, роботу з матеріалами симуляцій та довідковою системою, розглянуто приклади використання симуляцій.

Дякуємо всім, хто зацікавився даним тренінгом!