ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РОБОТІ КЕРІВНИКА ТА ВЧИТЕЛЯ ЗЗСО»

В межах співпраці з стейкхолдерами міста та району кафедрою інформатики і ІКТ проведено практичний семінар директорів Паланської сільської ради. На семінарі висвітлювались актуальні питання  використання хмарних технологій в роботі керівника та вчителя закладу загальної середньої освіти. З вітальним словом до керівників навчальних закладів звернулася декан факультету Тетяна Махомета.

Питання «Використання хмарних технологій в роботі керівника та вчителя закладу загальної середньої освіти» висвітлила доцент кафедри інформатики і ІКТ Оксана Жмуд, підготувавши директорам шкіл методичні рекомендації щодо застосування хмарних технологій в управлінській діяльності керівника.

На семінарі також розглядалося питання матеріально-технічного забезпечення факультету фізики, математики  та інформатики для професійної підготовки майбутніх учителів природничих наук. Ознайомила із матеріально-технічною базою факультету керівників навчальних закладів доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай. Директора ЗЗСО були вражені сучасним забезпеченням для професійної підготовки майбутніх педагогів.

Завершився семінар ознайомленням з матеріально-технічною базою та методичним забезпеченням НВЦ «Планетарій». Після чого керівники ЗЗСО відвідали екскурсію в НВЦ «Планетарій».

Під час семінару були обговорено плани щодо подальшої співпраці.