ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ»

1 березня 2024 року відбулося відкрите заняття для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу ОС «Бакалавр» факультету фізики, математики та інформатики з дисципліни «Захист інформаційних ресурсів». Провела відкрите заняття в змішаному форматі доцент кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Тетяна БОНДАРЕНКО.

Тема заняття: «Захист документів MS Office та архівних даних». На початку заняття було оголошено мету заняття: “Навчитися здійснювати захист документів MSWord, Excel, Access, Power Point та створювати пароль на архівні дані”.

Використовуючи наочні матеріали такі як слайди, презентації, викладач представив студентам чіткі інструкції та алгоритм роботи на занятті.

Використання інтерактивних методів навчання, таких як практичні завдання, робота в групах дозволило провести заняття цікаво і динамічно.

Студенти активно обговорювали тематику захисту даних, задавали запитання.

Відкрите заняття відвідали: завідувач кафедри Марія Медведєва, викладачі кафедри: Галина Ткачук, Володимир Стеценко, Інна Криворучко, Любов Тітова, Максим Ковтанюк та інженер-програміст кафедри Володимир Осіпенко. Колеги, які були присутні на відкритому занятті, помітили логічну послідовність, регламентацію в часі, зв’язок між теоретичним і практичним матеріалом та висловили схвальні відгуки.