РЕЗУЛЬТАТИ ІІ ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ ДЛЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ

26 квітня 2024 року у Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт для студентської молоді «Методика викладання предметів (дисциплін) фізико- математичного циклу в закладах освіти». У секції «Методика викладання інформатики в закладах середньої, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти» кафедру інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій, а також факультет фізики, математики та інформатики гідно представили:

  • Дмитро БУРЛАКОВ (IІ курс), Дмитро КРАВЧЕНКО (IV курс), ОПП «Середня освіта (Інформатика)» з роботою «Методики та інструменти викладання інформатики для осіб з особливими освітніми потребами», науковий керівник – доктор філософії, старший викладач кафедри Андрій ШУЛЯК;
  • Владислав ЯМКОВЕНКО (IV курс), ОПП «Середня освіта (Інформатика)» з роботою «Методика використання імерсивних технологій у процесі навчання інформатики», науковий керівник – викладач кафедри Любов ТІТОВА.

За результатами Конкурсу Владислав ЯМКОВЕНКО здобув почесне ІІ місце. Вітаємо Владислава та його наукового керівника із зазначеною перемогою!

Дякуємо усім учасникам та науковим керівникам за високий рівень підготовки та бажаємо нових звершень на науковій ниві!