Науково-методичний семінар «Медіабезпека та інтернетграмотність. Психологічний захист від непотрібної інформації»

21 жовтня 2014 року на базі кафедри інформатики та ІКТ фізико-математичного факультету було проведено науково-методичний семінар «Медіабезпека та інтернетграмотність. Психологічний захист від непотрібної інформації».

IMG_2624

Напрями роботи семінару: розвиток інформаційного суспільства, проблема цифрової нерівності, виховання культури користувача Інтернету, небезпека в Інтернеті, медіабезпека та інтернет грамотність, психологічний захист від непотрібної інформації.

IMG_2642

Участь у семінарі взяли викладачі кафедри інформатики та ІКТ та студенти фізико-математичного  факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, викладачі та студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка, та студенти Уманського медичного коледжу.

O

На семінарі було представлено 38 доповідей, навколо яких відбувалася гаряча дискусія, оскільки питання, які піднімали і обговорювали учасники семінару є дуже актуальними в умовах інформаційного суспільства, де інформація стає найважливішим стратегічним ресурсом а вміння користуватися інформацією — найнеобхіднішим.

IMG_2627IMG_2625