Стартує ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених та студентів

kBazwi0D (1)19 листопада 2015 р. кафедра інформатики, яка є співорганізатором проведення ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції молодих учених та студентів «Новітні інформаційно-комунікаційні технології в освіті», долучилася до обговорення актуальних та цікавих питань впровадження у навчальний процес інформаційно-комунікаційних технологій.

Ініціаторами проведення такої конференції виступила кафедра математичного аналізу та інформатики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

На конференції прозвучало багато виступив молодих учених та студентів, які проводять дослідження в галузі впровадження ІТ-технологій.IMG_20151118_134431

Лукашенко Юлія, студентка факультету фізики, математики та інформатики, гідно представила свій виступ, який супроводжувався презентацією і викликав зацікавленість учасників конференції.

В процесі обговорення даних проблем виступили завідувач кафедри інформатики та ІКТ Ткачук Г.В., доцент кафедри Стеценко Н.М., доцент кафедри Стеценко В.П., доцент кафедри Бондаренко Т.В., старші викладачі кафедри Паршуков С.В., Паршукова Л.М., Жмуд О.В., Колмакова В.О., викладачі кафедри Троян С.О.,   Кісіль Я.В.

IMG_20151118_134827

В конференції також взяли участь студенти проблемних груп кафедри, окремі з яких (Скрипник С, Кагал О., Джога Д., Стриженюк С., Павленко А., Куріч А., Головко І., Пиндер Я.) подали до збірника тези своїх досліджень.