Вітаємо Дудика Михайла Володимировича з ювілеєм!

 В період 2001-2005 р. кафедру теоретичної фізики та інформатики очолював кандидат фізико-математичних наук, доцент Дудик Михайло Володимирович, який стояв у витоків впровадження інформаційних технологій в навчальний процес в університеті. З 1991 по 2005 роки керував лабораторією інформаційних технологій навчання. Є автором більше 170 наукових робіт з теоретичної фізики, механіки деформівного твердого тіла, інформатики та ІКТ. Дудик М.В. керує науковою роботою студентів, магістрантів та аспірантів. У1995 році нагороджений знаком “Відмінник освіти України”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Шановний Михайле Володимировичу!

Колектив співробітників кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій сердечно вітають Вас з нагоди Вашого славного ювілею – 60-річчя від дня народження!

З цієї приємної нагоди шлемо Вам наші щирі та сердечні вітання і висловлюємо, що Ваші прекрасні людські якості гармонійно поєднуються із свідомим почуттям Розуму,Честі і Гідності та високим покликанням бути потрібним людям. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею. Щиро зичимо Вам подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у Ваших добрих справах, нових починаннях і звершеннях на благо рідного університету. Доброго Вам здоров’я, щастя, родинного тепла і Божої ласки!

З найкращими побажаннями колектив кафедри інформатики та ІКТ