ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ РОБОТИ НАУКОВОГО ГУРТКА «МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ІНФОРМАТИКИ»

На підсумковому засіданні, яке відбулося 21 квітня, гуртка «Методика навчання інформатики», що діє при кафедрі інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій, керівником якого є Паршукова Л. М., були обговорені наукові доповіді, написані студентами, їх участь у конференціях різного рівня.

Студентський науковий гурток «Методика навчання інформатики» об’єднав студентів, що працюють над проблемою активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках інформатики, вивчають принципи, методи та прийоми ведення наукової роботи. Кожний студент в гуртку виконує самостійне завдання наукового керівника та проводить групове дослідження проблем інформатизації сучасної школи.


По закінченню підсумкового засідання, Лесею Миколаївною, були вручені сертифікати студентам, які проявили наполегливість та творчість при дослідженні своєї теми та з успіхом продемонстрували це на конференції. З гордістю можемо сказати, що гурток «Методика навчання інформатики» дає ґрунтовні знання для подальшої наукової роботи студентів.

Тому порада майбутньому поколінню: «Залучайтеся до роботи гуртка і в майбутньому Ви станете висококваліфікованим спеціалістом в даній галузі».