Досвід використання хмарних технологій

15 грудня 2016 року відбулося 2-ге засідання школи професійного зростання молодого викладача, яке було присвячене використанню  хмарних технологій у навчально-пізнавальній діяльності. Кафедра інформатики та ІКТ активно включилася в роботу Школи та презентувала свої доповіді на її черговому засіданні.1

Про роль та значення використання хмарних технологій в освітньому процесі наголосила у своїй доповіді доцент кафедри інформатики та ІКТ Стеценко Надія Миколаївна.

З сучасними платформами розміщення масових навчальних курсів у хмарному середовищі  ознайомив слухачів Школи викладач кафедри інформатики та ІКТ Троян Сергій Олександрович.

3

Досвідом використання хмарних технологій у навчально-пізнавальній діяльності студентів поділилися із слухачами Школи викладачі кафедри  Паршуков Сергій Олександрович та Бондаренко Тетяна Володимирівна.

Засідання пройшло у творчій атмосфері. Молоді викладачі Школи задавали багато питань, цікавилися можливостями різного програмного забезпечення, специфікою його використання при викладанні навчальних дисциплін.

Comments are closed.