ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИМ ПРАЦІВНИКАМ УНІВЕРСИТЕТУ

1 липня 2019 року в конференц-залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося урочисте вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації науково-педагогічним працівникам Університету та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Тараса Шевченка. Викладачі факультету фізики, математики та інформатики не є винятком.

Курси відбувалися з 21 січня по 22 червня у три етапи за очно-дистанційною формою навчання, яка включала в себе роботу з фахівцями в режимі безпосереднього спілкування та онлайн-взаємодії на дистанційній платформі. Викладачі факультету фізики, математики та інформатики пройшли тематичні курси за напрямом «Новітні технології та електронні засоби в освітньому процесі», які проводила куратор-тьютор Кондратова Людмила Григорівна, доцент кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій, кандидат педагогічних наук.

Ефективна співпраця була спрямована на ознайомлення слухачів з можливостями використання сучасних цифрових технологій в освітньому просторі, вдосконалення організаційних та управлінських технік спрямованих на підвищення якості вищої освіти та конкурентоздатності сучасних керівників, науково-педагогічних та педагогічних працівників в умовах реформування освіти України. За результатами проходження курсів слухачами захищені  випускні роботи, і за рішенням кваліфікаційної комісії Університету менеджменту освіти та Центрального інституту післядипломної освіти міста Києва вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Дякуємо організаторам та кураторам-тьюторам за можливість підвищити свій професійний рівень!