КУРАТОРСЬКА ГОДИНА В УМОВАХ КАРАНТИНУ

На факультеті фізики, математики та інформатики діє чітка система виховної роботи, яка являє собою синтез плідної співпраці професорсько-викладацького складу, деканату, кураторів академічних груп та студентського самоврядування, направлена на підготовку успішної особистості, що здатна самореалізуватися.

Таким чином,10 квітня 2020 року куратором студентів 13 групи спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) Інною Криворучко було проведено виховну годину в режимі онлайн. Адже окрім навчання, що наразі проходить в режимі дистанційного навчання, маємо спілкуватися зі студентами та сприяти їх всебічному розвитку.

Студенти разом із куратором ділились враженнями карантинного життя, обговорювали труднощі, що виникають під час дистанційного навчання. В ході розмови Інна Ігорівна наголошувала на тому, щоби студенти відповідно розкладувідвідували заняття, виконували практичні та лабораторні роботи, розповідала про доцільність участі в наукових заходах та важливість самоосвіти.

А ми всі разом маємо надію, що скоро карантин закінчиться і ми всі знову зустрінемось на рідному факультеті фізики, математики та інформатики. Усім міцного здоров’я!