НАУКОВІ ЗУСТРІЧІ

Із 17 по 31 серпня 2020 року відбудеться дистанційний навчальний курс “Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії”, який проводиться за підтримки Академії цифрового розвитку з метою формування цифрової та професійної компетентності керівних та педагогічних кадрів щодо розгортання та використання середовища G Suite for Education в діяльності закладу освіти.
📌 Дистанційний курс викладатиметься за освітньою програмою підвищення кваліфікації (затверджена протоколом №4 від 14.07.2020 року, опублікована на сайті https://bit.ly/2DUXTuR).
🎓 Курс має практичне спрямування, враховує всі напрями щодо розгортання середовища G Suite for Education щодо планування, технологічного супроводу й здійснення основних налаштувань системи, організації освітньої діяльності через інструмент Google Клас, здійснення взаємодії з батьками чи опікунами учнів / студентів, налаштування дієвого спілкування, розсилок та ознайомлення з прикладами ефективних рішень для комплексного впровадження в діяльність закладу освіти на основі Google Cloud Platform.
🎓 За підсумками курсу учасники отримають електронний сертифікат про успішне завершення навчання за програмою підвищення кваліфікації “Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії” в кількості 30 годин.
📌Інформаційний лист: https://bit.ly/2PJwEX3
📌Форма для реєстрації: https://bit.ly/3gP8pCO
📌Сайт курсу: https://bit.ly/3aeaOEj
На вас чекають тренери Академії цифрового розвитку – Антоніна Букач та Олег Стечкевич.
🏆 Підписуйтесь на нашу сторінку та групу “Наукові зустрічі / Scientific meetings” і відмічайте “Подобається”: 👍 Приєднуйтесь, щоб бути в курсі наукових і освітніх подій !