ВИХОВНА РОБОТА ТЕЖ МОЖЕ БУТИ ДИСТАНЦІЙНОЮ

Під час дистанційного навчання викладачі факультету фізики, математики та інформатики роблять усе для того, щоб студенти якісно засвоїли лекційний матеріал. Однак в умовах карантину не менш актуальною залишається і виховна робота, яка продовжується на факультеті в онлайн-режимі.

Так, щовівторка студенти 33 та 43а груп спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) спілкуються зі своїм куратором Тетяною Бондаренко в режимі онлайн. Під час таких зустрічей обговорюються різні питання, зокрема організаційні питання, порядок проведення онлайн-лекцій, виконання самостійної та індивідуальної роботи.

Тетяна Володимирівна на годинах спілкування наголошує студентам про  важливості виконання всіх рекомендованих медичними працівниками заходів щодо уникнення зараження вірусом COVID-19, серед яких: самоізоляція, дезінфекція приміщень та поверхонь, обов’язкове використання засобів індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції, а найважливіше для кожного в цей період – залишатися вдома, зберігати спокій, бути позитивно налаштованим.

Уже всі студенти дуже хочуть повернутися в університет та до звичного режиму навчання.

Будьте здорові та до зустрічі на факультеті фізики, математики та інформатики!