УЧАСТЬ ОСВІТЯН У ІІ ШКЛОВСЬКИХ ЧИТАННЯХ «ПРОБЛЕМИ СУЧАСНИХ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ НАУК ТА МЕТОДИК ЇХ ВИКЛАДАННЯ»

28-29 жовтня 2020 року викладачі кафедри інформатики і ІКТ Марія МедведєваГалина ТкачукВіра КолмаковаСергій ТроянЛеся ПаршуковаІнна Криворучко та Максим Ковтанюк  взяли участь в ІІ Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «ІІ Шкловські читання «Проблеми сучасних природничо-математичних наук та методик їх викладання», яка відбулася на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка в онлайн-режимі.

На пленарному засіданні свої доповіді представили  провідні вчені України (академіки НАН України:  Ярослав Яцків,  Олександр Коноваленко; члени-кореспонденти НАН України: Вячеслав Захаренко, Олег Федоров та академік НАПН України Роман Гуревич), які акцентували увагу на актуальних питаннях сучасної науки та освіти.

Секційні засідання пройшли в off-line режимі з обговоренням матеріалів конференції на сайті університету. Викладачі кафедри приєднались до обговорення, де розглядались актуальні питання інформаційно-комунікаційних технологій в освіті й науці, теорії і методики розвитку творчості майбутнього вчителя у ЗВО та актуальні проблеми розвитку освіти і науки.

Дана конференція пройшла в хорошій, доброзичливій атмосфері. Дякуємо організаторам за співпрацю!

photo_2020-10-30_14-19-57 (2)

photo_2020-10-30_14-19-57 (3)