Кольори осені!

Жовтий, помаранчевий, червоний… З приходом жовтня все більше і більше ці кольори з’являються у нашому повсякденні, наче показуючи нам різнобарв’я природи перед білосніжною зимою.

Це вже стало традицією зустрічати золоту осінь разом нашою дружною групою. І якщо ми не можемо зустрітися в університеті через карантин, нам нічого не заважало зустрітися онлайн. Дрескодом нашої години куратора був одяг у кольорах осені. З радістю у серці, від наших веселих та смішних балачок, та з краплею суму, що не очно, ми провели годину куратора, темою якої була цитата Альбера Камю: ”Осінь – це друга весна, коли кожен листок – квітка.”

З моменту впровадження карантинних обмежень минуло чимало часу, за який у студентів нашої 44 групи накопичилась велика кількість питань різного характеру. Ми вже встигли засумувати за рідним фізматом, своїми товаришами-одногрупниками, цікавими факультетськими подіями та безтурботними теревенями і посмішками оточуючих. Проте осінь – це пора, що дарує насправді дивовижні враження.  Це пора приємної меланхолії, коли тобі по доброму нічого не хочеться, пора коли обгорнувшись ковдрою, попиваючи свій улюблений чай/каву на думку приходять лиш такі приємні спогади.

Звичайно наша кураторка наголосила нам про дотримання заходів безпеки від коронавірусу, навіть якщо ми знаходимося на дистанційному навчанні. Не забула нагадати про відвідування пар та виконання поставлених викладачами завдань!

Ось так, в чудовій, теплій, веселій та змістовній бесіді пройшла наша кольорово-осіння зустріч.