ТИЖДЕНЬ ІНФОРМАТИКИ

Традиційно, на факультеті фізики, математики та інформатики щорічно проводяться предметні тижні, зокрема Тиждень інформатики. Даний захід є досить корисним, адже він вносить різноманітність в студентське життя та значно підвищує рівень знань студентів з інформатики.

 

Так, 22 лютого 2021 року на факультеті з дотриманням усіх карантинних вимог відбулося офіційне відкриття Тижня інформатики.

З урочистою промовою до студентів звернулася декан факультету фізики, математики та інформатики – Тетяна Махомета, яка привітала студентів з початком тижня інформатики та побажала продуктивного, цікавого та веселого тижня.

Викладач-стажист кафедри інформатики і ІКТ Інна Криворучко ознайомила студентів  із заходами, які будуть відбуватися протягом тижня:

  • Понеділок – П’ятниця – лотерея «Щасливчик»
  • Вівторок (23.02.21) – турнір «BinGame» (14:20 год, 311, 313 ауд.)
  • Середа (24.02.21) – міжкафедральний науково-методичний семінар «Цифрова культура педагога» (14:20 год, 318 ауд.)
  • Четвер (22.02.21) – інтерактивне відкрите заняття «Хто володіє менеджером, той володіє файлами»; олімпіада з інформатики (14:20 год, 318 ауд.)
  • П’ятниця (25.02.21) – офіційне закриття тижня інформатики, розіграш лотереї «Щасливчик», нагородження.

Завідувач кафедри інформатики і ІКТ Марія Медведєва детально розповіла про олімпіаду з інформатики, а саме: формат проведення, типи завдань та нагородження призерів олімпіади, і побажала студентам успіхів.

Бажаємо учасникам творчого запалу, наснаги та перемоги!