ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ ТИЖНЯ ІНФОРМАТИКИ

На факультеті фізики, математики та інформатики відбувся Тиждень інформатики, який проходив з 22 по 26 лютого 2021 року.

Традиційно, понеділок розпочався з офіційного відкриття Тижня інформатики, під час якого студенти ознайомились із заходами, які були заплановані на кожен день.

У вівторок відбувся турнір «BinGame» (відповідальний – Сергій Паршуков), протягом якого студенти намагалися набрати найбільшу кількість балів у програмі для вивчення двійкової системи числення «Binary Game». Ця програма дозволяє поглибити своє розуміння двійкових чисел та швидко здійснювати ці перетворення. Студенти мали три спроби. Рейтинг визначався за максимальною сумою у трьох спробах та найкращою спробою. За результатами, студенти були нагороджені дипломами: І ступеня – Ярослав Бурлаков, ІІ ступеня – Дмитро Штальмах та ІІІ ступеня – Дмитро Авраменко.

Міжкафедральний науково-методичний семінар «Цифрова культура педагога» було проведено в середу, організаторами якого були Леся Паршукова та Іван Тягай. На семінарі розглядалось питання щодо нових підходів до організації і змісту професійної підготовки майбутніх учителів інформатики та охарактеризовано поняття цифрова культура педагога, зокрема розглянуто на прикладах ІКТ-компетентність, якою має володіти сучасний вчитель.

В четвер відбулася олімпіада з інформатики,  де студенти  продемонстрували свої вміння користовуватися стандартними додатками Microsoft Office 2019 для розв’язування нестандартних завдань. Максимальний бал студенти могли отримати за коректне розв’язання трьох завдань: перше завдання на опрацювання текстових документів, друге – на опрацювання електронних таблиць і третє – робота з Базами даних. Переможцями олімпіади стали: Ярослав Бурлаков (І місце), Максим Олійник (ІІ місце), Дарина Зозуля (ІІІ місце).

В п’ятницю підбиваючи підсумки проведення Тижня інформатики, переможців було нагороджено дипломами, а всіх активних учасників – іменними подяками (Олег Малик, Володимир Осіпенко, Анастасія Чернега, Анастасія Паршукова, Яна Кохно, Ігор Боярко, Денис Алека, Ярослав Бурлаков, Дарина Зозуля, Олександр Остапенко, Дмитро Авраменко, Дмитро Штельмах, Дмитро Кравченко, Максим Піддубський, Інна Поліщук, Максим Олійник).

Також, в межах проведення Тижня інформатики розігрувалась лотерея «Щасливчик», де такі студенти: Роман Діденко, Юлія Зінченко, Каріна Білик, Григорій Вербецький, Ніка Джус, Олександр Сухина, Марина Нечипоренко отримали додаткові 7 балів з будь-якої однієї дисципліни на вибір, яка закріплена за кафедрою інформатики і ІКТ.

Ми щиро дякуємо всім за активну участь та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та нових звершень.

IMG_5557

IMG_5586

IMG_5609

IMG_5632

IMG_5635

IMG_5644

 

 

 

IMG_5645

IMG_5654

IMG_5666