7 КВІТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

Щорічно, 7 квітня у світі відзначають Всесвітній день здоров’я. Цей день є одним з важливих соціальних дат, значення якого перебільшити неможливо, адже головна мета даного свята – звернути увагу суспільства на важливість здорового способу життя та вчасної профілактики захворювань.

Саме тому, для студентів 23 та 43б груп освітньої програми 014 Середня освіта (Інформатика) куратором Інною Криворучко було проведено годину куратора на дану тематику.

Інна Криворучко розповіла та представила від чого залежить здоров’я людини (способу життя – 50%, спадковості – 20%, стану навколишнього природного середовища – 20%, рівня розвитку системи охорони здоров’я в країні – 10%), головні чинники здоров’я (загартовування, харчування, режим, рух) та проаналізувала їх.

Куратор також наголосила, що навіть тоді, коли просто розповсюджуємо інформацію про запобігання шкідливим звичкам чи закликаємо людей до здорового способу життя – ми вже додаємо свій внесок до створення здорового світу і здорового суспільства, наразі, коли в світі вирує пандемія Covid-19.

Адже питання збереження та зміцнення здоров’я молоді є одним із головних завдань соціальної програми нашої держави.

Зустріч пройшла в позитивній, дружній атмосфері. Бажаємо всім міцного здоров’я та наголошуємо, що наше здоров’я в наших руках!