ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТСЬКОГО СПОРТУ!

Щороку, 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО в 2015 році за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту.

Сьогодні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулося свято фізичної культури і спорту, молодості і здорового способу життя. Здобувачі освіти факультету фізики, математики та інформатики активно долучились до змагань та з задоволенням брали в них участь. Вони вправно виконували всі запропоновані вправи з кросфіту, спробували свої сили з армреслінгу, де студент IV курсу Дружинін Ігор посів ІІ місце, також хлопці показали свою міць та силу  в змаганнях з перетягування канату.

Цей день підтверджує важливість спорту як складової освітнього процесу у закладах вищої освіти та його роль у розвитку фізичного і спортивного виховання молоді.

Вітаємо всіх з Міжнародним днем студентського спорту та бажаємо невичерпної енергії і наснаги у підкоренні нових спортивних висот!