ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І КУРСУ УДПУ

28 вересня 2021 року відбулися змагання з легкої атлетики серед здобувачів вищої освіти І курсу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Мета і завдання змагань: популяризація легкої атлетики серед здобувачів; розвиток фізичної культури і масового спорту; залучення широких верств населення до занять спортом; проведення широкої інформаційної компанії з обговорення проблем здоров’я, формування здорового способу життя серед молоді.

У змаганнях брали участь команди всіх факультетів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Дівчата та юнаки змагались за такою програмою: біг 100 м, 400 м, 800 м, стрибки в довжину з розбігу та естафета 4×100 м.

Здобувачі факультету фізики, математики та інформатики активно брали участь у змаганнях та отримали наступні результати: І місце – естафета 4×100 м змішана команда з результатом 1.00.7 – Альона Ковальчук, Каріна Білик, Богдан Бак, Андрій Пікус, ІІ місце – стрибки в довжину з розбігу із результатом 4 м 86 см – Богдан Бак.

Також кожного року обирають лідерів спартакіади по загальній кількості очок і з результатом 102 очки наш факультет посів почесне ІІІ місце. Щиро радіємо за успіхи наших студентів та бажаємо рухатись в такому ж напрямку, адже в  здоровому тілі – здоровий дух.