Відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар “Автоматизоване місце науково-педагогічного працівника як засіб підвищення ефективності його роботи”

30 вересня 2021 року на базі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар “Автоматизоване місце науково-педагогічного працівника як засіб підвищення ефективності його роботи”.
Під час семінару обговорювалися питання інформатизації та автоматизації діяльності науково-педагогічних працівників в умовах сьогодення (онлайн, офлайн та змішане навчання). Викладачі ділилися своїм досвідом використання програмного забезпечення (в основному мобільного), хмарних сервісів та іншого інструментарію для автоматизації робочих процесів (планування різного роду діяльностей, розподіл завдань та відслідковування їх виконання, підготовка публікацій, звітів про виконану роботу, здійснення комунікації між собою та із студентами). Значна частина всього озвученого під час семінару стосувалася служб Google-Workspace та Microsoft 365, безкоштовний доступ до яких мають викладачі та студенти факультету фізики, математики та інформатики.
Сподіваємося, що такий обмін досвідом дозволить полегшити рутинну роботу науково-педагогічних працівників.