ВІДБІРКОВІ ЗМАГАННЯ (1/4 ФІНАЛУ) МІЖНАРОДНОЇ КОМАНДНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРОГРАМУВАННЯ

16 жовтня 2021 року проходили відбіркові змагання (1/4 фіналу) Міжнародної командної студентської олімпіади з програмування (ICPC – International Collegiate Programming Contest) під егідою Асоціації обчислювальної техніки (ACM – Association for Computing Machinery).

Базовим закладом для даного змагання в центральному регіоні України (Дніпропетровська, Черкаська, Полтавська, Донецька, Кіровоградська області) визначено Центральноукраїнський національний технічний університет. З огляду на епідеміологічну ситуацію командам було дозволено брати участь у цьому змаганні онлайн з будь якого зручного для них місця або офлайн на базі закладу де проходив попередній етап змагання (1/8 фіналу).

Команди-переможці попереднього етапу “USPU_MAYBE_YES” (тренер Максим Ковтанюк) та USPU_FIPO (тренер Оксана Коробань) взяли участь у цьому етапі з площадки факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Перед початком змагань координатор центрального регіону Олександр Доренський провів онлайн реєстрацію команд та оголосив правила проведення змагань у змішаному (офлайн та онлайн) форматі. Було проведено жеребкування команд та надано логіни і паролі для входу на сервер для змагань.

На жаль, через потужну DDOS-атаку, сервер, який приймав та перевіряв правильність розв’язування задач командами, перестав працювати через дві години від початку і не відновив свою роботу до завершення змагань. Весь цей час команди продовжували працювати над розв’язуванням задач і по закінченню змагань, за рішенням оргкомітету, відправили розв’язки на е-mail координатора центрального регіону для перевірки.

Чекаємо на рішення оргкомітету щодо визнання результатів змагань або повторного проведення цього відбіркового змагання.

IMG_8846

IMG_8872

IMG_8889

IMG_8884

IMG_8879