ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ОС «МАГІСТР» ОП «СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІНФОРМАТИКА)» З ПИТАНЬ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ПРОЦЕДУРОЮ ВИБОРУ ДИСЦИПЛІН ВІЛЬНОГО ВИБОРУ

07 жовтня 2022 року  на факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Середня освіта (Інформатика)» та відповідального по кафедрі за дисципліни вільного вибору Максима Ковтанюка із здобувачами вищої освіти, що навчаються за даною освітньою програмою.

Метою зустрічі було ознайомити студентів з навчальними дисциплінами вільного вибору студента та процедурою і порядком їх вибору.

На зустрічі було зазначено, що дисципліни, які пропонуються закладом вищої освіти покликані задовольнити освітні і кваліфікаційні вимоги особи для власного особистісного та професійного розвитку, потреби суспільства та держави, а також забезпечити більш ефективне використання можливостей закладу освіти.

Студентів було ознайомлено із положенням про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти, зразком заяви та термінами подання їх на кафедру.